Landskampen

mot Sverige skall helst följas live. Ingen tvekan därom. Men när bekvämligheten tar överhanden blir ju den egna soffan ett alternativ. Inte så dåligt det heller, sist och slutligen.

14 kommentarer på “Landskampen

 1. Sängen tycker jag är det allra bästa alternativet. Fast igår satt jag faktiskt i en fåtölj.

  Men vad skådar mitt högra öga?

  • Jag förstår att du hänger upp dig på bristande vett och etikett. Ber om ursäkt för det överfyllda glaset. Estetiskt ser det verkligen inte grannt ut.

  • Njae, vet inte om det syns på bilden direkt. Men så är det nog, absolut. Såpass att jag måste låna fruns glas vid fotograferingen, eftersom mitt var tomt! 🙂

 2. Nä, vett och etikett är jag inte speciellt bra på, så det var inte det jag hängde upp mig på. Egentligen hängde jag inte upp mig på nånting. Försökte bara vara lite vitsig. Hade nog bl.a tänkt antyda nånting om Kung Alkohols centrala roll här i världen eller något sådant, men jag fick inte till det. Och får inte till det nu heller, för nu börjar det bli bråttom att hinna se både volleyboll och friidrott.

 3. Jag tycker bättre om öl. Men har faktiskt på sista tiden hållit mig till vitt vin för att inte behöva opp och pissa så mycket. Jag tycker också att det söver rätt så bra.

  • Ser man på, lite trial and error över det hela. Det gäller att ta vara på de enkla medicinska knepen. Lite utveckling ännu hos oss sent utvecklade alltså.

 4. Sprit är väl nog den mest och längst använda medicinen i världen. Liksom de flesta andra mediciner har den tyvärr en del biverkningar, speciellt om den överdoseras eller tas för ofta.

  • Kohtuus kaikessa sa Arvo Ylppö.

   Allt är relativt. Det sa ju också Irwin Goodman:
   ”Kohtuus kaikessa,
   vain pullo päivässä.
   Silloin sujuvasti kaikki hommat käy.
   Kohtuus kaikessa,
   vain pullo päivässä.
   Silloin eivät murheet eikä huolet näy.”

 5. Den där har jag inte hört. Den var bra. Jag gillade Irwin Goodman. Han hade många bra låtar. T.ex Työmiehen lauantai eller vad den hette. Där han sjöng ”Viideltä saunaan ja kuudelta putkaan o.s.v”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s