Kommer ihåg

Trots mitt dåliga minne kommer jag i håg vad jag gjorde den 11 september för tio år sen. Jag städade huset i Levi.

Det var tisdag. Skulle åka hem den dagen efter att ha sprungit maraton och vandrat några dagar. Eftermiddagen var vikt för städning av huset, eftersom bussen till nattåget brukar gå vid 18-tiden. Hade på TV:n samtidigt som jag städade. Vid 16-tiden började plötsligt sändas extra nyheter på flera kanaler med de mest overkliga livebilder man kan tänka sig.

I bakgrunden World Trade Center's två tvillingtorn på södra Manhattan som de såg ut när jag besökte New York 1989.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s