Väderprognoserna kollas

Föret har varit bra under hela lägret så här långt. Men temperaturen har varierat kraftigt, och snabbt. För att lyckas med vallningen på bästa möjliga sätt blir det att kolla väderprognoserna mest hela tiden.

I går på eftermiddagen steg temperaturen kraftigt. Det visste vi att den skulle göra. Men omställningen blev större än vi räknat med. Så lite svettigt blev det innan vi rättat till alla paren när ungdomarna redan var på väg till spåret. Optimalt blev det inte men träningen kunde genomföras någorlunda planenligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s