Professionellt upplägg

Som utomstående betraktare tycker jag att FSS-lägret har ett proffsigt upplägg. Ungdomarna erbjuds bästa tänkbara möjligheter till träning under lapplandsveckan.

Boendet är centralt och bra, rent av lyxigt, och deltagarna får gå till färdig mat. En lärare finns med som håller skola varje dag. Till och med prov kan skrivas under veckan. Träningspassen, två per dag, övervakas av tränarna som instruerar och rättar till eventuella fel. Tekniken videofilmas och analyseras under kvällstimmarna. Vallateamet ser till att alla skidor är vallade och klara när träningen börjar. Vad mer kan man begära?

Tyvärr tog lägret slut för min del idag. Nu är det andra nöjen som väntar!

Jag åkte hem med tåg och hade tänkt ta bussen till Rovaniemi. Men som på beställning kom Matu med bil från Muonio, också på väg till Rovaniemi. Så jag fick lifta med honom. Det blev visst diskuterat lite skidåkning under den resan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s