Impulsköp

Inför självständighetsdagen köpte jag en burk öl. Inte för att jag tycker att det hör till, utan mer för att jag föll för Olvis fina design på burken. Ett rent impulsköp alltså!

Behöver självständighetsdagen en egen ölburk är sedan en annan fråga. Men håll nu med om att burken är fin!

 

6 kommentarer på “Impulsköp

 1. Jo, burken är vacker. Hur smakade ölet då? Det blir inte mycket öl för mig, men
  jag höll mig länge till Lapin Kulta, delvis för att jag tyckte flasketiketterna såg fina och fräscha ut. Sen kom frugan en gång hem med Karjala i stället, då det var slut på Lapin Kulta. Karjalas flaskor var de fulaste jag visste. Men smaken tyckte jag om, så efter det har jag hållit mig enbart till Karjala.

  • Typiskt impulsköp! Något man fick ångra. Ölet var inte i min smak. Det märks att vi närmar oss julen. Smaken var en blandning av ljust lager och julöl, med ett svagt inslag av Broströms kalja. För sött för min smak.

   Men jag är inte tillräknelig när det gäller öl. Jag hade en paus på 9 år från ölet, och efter det har jag tappat känslan. Jag brukar vid tillfälle köpa Beck’s öl, det är gott. Det är lite mot det beska hållet med minimal sötma. Men det är svårt att få tag i på dessa breddgrader. På båtarna brukar det finnas.

   En annan liten favorit är A. Le Coq. Men det beror mest på burken igen, plus lite nostalgi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s