Green days in many ways

är en slogan som Levi centrum glädjande nog har hakat på. Ett konkret exempel är leviföretagarnas gemensamma anskaffning av 120 st vackert gröna hyrescyklar. Eller det heter väl lånecyklar i detta fall eftersom cykeln kan lånas för en dag helt GRATIS.

Utlåningsställen är Ravintola Draivi, Gondolområdets uthyrning, Hotell Hullu Poro, Hotell K5 Levi, Hotell Levi Panorama, SPA hotell Levitunturi, Lapland Hotel Sirkantähti, Levi Turistinformation, Sokos Hotel Levi och Zero Point.

Cyklarna har fått ett mycket gott mottagande och de märks verkligen i gatubilden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s