En plats i solen

Eller vad annat kan man säga om tillvaron just nu. Perfekt preparerat. Vacker omgivning. Fantastiskt väder. Sommar och vinter på samma gång. Skidåkning när den är som bäst. Det är Davos i ett nötskal.

4 kommentarer på “En plats i solen

  1. Hej Bogart! Det ser onekligen härligt ut. Har du några Närpesbor i sällskapet? Jag har en granne söderut, Christer Becker, och en granne norrut, heter Jan Häggblom, som plägar deltaga i långlopp världen över. Ha det bra! Råkar du ha några jassar från Närpes hälsa dem så mycket! 😀 😀

  2. Davos är härligt man Seiser Alm är ännu strået vassare. Åtminstone vinner februariföret här över Davosföret i december. Det skulle säkert vara fler som åkte skidor ifall de fick åka på dylika platser. Hälsningar från Seiser Alm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s