Veckans höjdpunkt

Idag drog vi mot högre höjder. Vi förflyttade oss till Davos som ligger på drygt 1 500 meters höjd. Den schweiziska skidorten har länge legat på min önskelista. Efter en kort inledande skidtur på eftermiddagen blev det definitivt bekräftat. Davos är en skidort! Skidspåren håller världsklass, åtminstone på min skala.

Här är det skejtskidor som gäller för min del. Men frun behöver fästvalla under sina. Medan hon solade i bikini på balkongen vallade jag hennes skidor. Och vad vallar man med i bikiniväder? Jag tog erfarenheterna med mig från Oberammergau. Chansade och satte burkvalla under. Och visst, Rodes Multigrade fungerade.

Det ser ut att kunna bli en fin vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s