Ett litet tips

Jag har under veckan funderat lite över hur det skulle vara att bo permanent här på Solkusten. Vad skulle man sysselsätta sig med i så fall? Jag har haft vissa farhågor gällande mig själv, jag skulle knappast hitta meningsfull sysselsättning.

Ända tills idag när jag kom på en idé. Det var när jag kollade in en Ferrari-träff. Man kunde ju söka medlemsskap i Ferrari-klubben och sedan köra köra runt och delta i alla dessa träffar. Ferrariförarna såg i alla fall någorlunda nöjda ut med sin tillvaro.

Detta som ett tips till alla er som också funderar på dessa frågor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s