Latukahvila Tonttula

Vid Taivaanvalkeat finns det trevliga och stämningsfulla caféet Tonttula. Latukahvila låter egentligen rätt anspråkslöst i sammanhanget. Det är nog mer än så. Jag rekommenderar ett besök!

Själv gjorde jag en tur till Tonttula idag. Måendet är inte på topp men lite frisk luft kändes ändå rätt. Jag rörde mig så hissun kissun som det bara är möjligt på ett par skateskidor. Lite yrsel och illamående var jag tvungen att dras med under hela turen.

Visst harmar det att den korta vistelsen mer eller mindre gick i stöpet på grund av sjukdom, men värre saker kan förvisso hända. På plussidan noterar jag dock att en ny TV och Blu Ray spelare nu är anskaffade och installerade i stugan. Riktigt bra bild i TV:n dessutom!

Nu skall jag fixa lite mat. Hungern gör sig äntligen påmind, efter två dagar utan att ha fått ner något.

Tonttula vid Taivaanvalkeat 12 april 2013

Tonttula vid Taivaanvalkeat den 12 april 2013

4 kommentarer på “Latukahvila Tonttula

 1. Hej jobbar du liksom med skidaset eller? Du är ju hela tiden nånstans och reser och skidar! Inget ont om det för den delen, är bara nyfiken (och lite avundsjuk) 🙂

  • Det stämmer nog, alltid är jag någonstans. Antingen hemma eller borta. Fast mest hemma. Men jobbar gör jag inte, allra minst med något skid as, jag är ju pensionär. 😀 Eller jo, lite grann jobbar jag ju, när jag tänker efter.

 2. Är du pensionär? Det hade jag inte trott. 🙂
  Förtids-pensionär kanske?
  Hur som helst, vad är nu bättre än att få syssla med det man gillar mest om dagarna? Pensionär eller inte. 🙂

  • Nej, vad skulle vara bättre? Nu är det så att jag fortsättningsvis funderar på vad jag skall göra när jag blir stor. Jag har inte kommit på något bra ännu, så medan jag funderar vidare fortsätter jag som pensionär. Som sysselsättning brukar jag gå till jobbet då och då. 😀

   Ber på Akismets vägnar om ursäkt för du inledningsvis hamnade i papperskorgen. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s