Intygar

Det är bara att hålla med om att nejdens längsta skidspår är värt att provas. Spåret som startar från Säläisjärvi i Jurva och går mot Kurikka är i ypperligt skick ännu denna tid på året.

I går hade jag för avsikt att skida spåret men det mesta gick i stöpet. Kroppen ville inte. Efter att jag skidat en bit stannade jag för att få ner pulsen. Jag stod helt stilla i nio minuter, men pulsen vägrade sjunka under 110. Då vände jag och for hem. Det är något som inte står rätt till.

Idag fungerade kroppen lite bättre. Jag orkade i alla fall lyftas armarna. På dagen körde jag till Levi. Nu på kvällskvisten tog jag en tur runt Levitunturi, en runda på drygt 25 km. Inget att hoppa högt för, men som sagt, det gick bättre än i går. Kvällen bjöd annars på ett härligt vinterväder och föret kan man heller inte klaga på.

Fina förhållanden och välpreparet den 9 april 2013  i Jurva.

Fina förhållanden och välpreparet den 9 april 2013 i Jurva.

2 kommentarer på “Intygar

    • Jo spåret är nog fint! Fast jag har ju inte sett hela!

      Jag har nog haft just de tankarna att måndagens händelse kan ha spelat in. Men nu blev jag sjuk till råga på allt så möjligtvis hade jag något i kroppen redan då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s