Hur fel hade jag inte!

Söndagen den 24 mars skrev jag rubriken ”Inte många sådana dagar”. Jag menade då att vi knappast skulle få uppleva speciellt många liknande dagar denna vinter, med så fina is- och snö- och väderförhållanden som vi hade just den dagen. Men jag hade rejält fel. Något som jag noterar med glädje!

Slutet av vintern blev ju vädermässigt något alldeles enastående fint. Jag har aldrig upplevt något liknande. Det blev mer än två veckor av stabilt väder, med för årstiden extremt kalla nätter och solvarma dagar. Perfekta dagar för utevistelse alltså.

När nu vintern äntligen viker ner sig läser jag i mina anteckningar att det hann bli 12 turer på isen. Till fots eller på skidor. Fina turer!

En solskenspromenad på isen utan för Vasa den 4 april 2013

En solskenspromenad på isen utan för Vasa den 4 april 2013

2 kommentarer på “Hur fel hade jag inte!

 1. Heja!
  Jo det var nog HEEEELT otroligt före på isen denna vår.
  Har aldrig upplevt nåt liknande.
  Fast jag/vi inte ”hann” med nån tur till Ylläs i vår så kändes det faktiskt inte så farligt eftersom föret här hemma var så här underbart.
  Nästan roligare att skida hemma på isen faktiskt…
  Utförsåkningen betydligt tamare dock. 😉

  • Det var nog rätt år att missa Ylläs. 😀

   Under några av mina turer på isen hade jag känslan av att det kan inte bli inte bättre än så här. Jag gjorde ändå en tur norrut, men det blev aldrig bättre…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s