Sent beslut

Årets New York Marathon är inställt! Orsaken är ju den förödelse som Sandy-stormen lämnat efter sig i staden. Beslutet togs i natt av borgmgästaren Michael Bloomberg som gjorde en plötslig kovändning i frågan. Beslutet att ställa in är historiskt.

Många röster har höjts för att loppet skall ställas in. Men arrangören och borgmgästaren har meddelat att loppet körs helt planenligt. Många utlänningar, och antagligen många amerikanare också, har tagit sig till New York trots störningarna i flygtrafiken med hjälp av krångliga ombokningar. Med tanke på att de flesta utlänningarna nu är på plats kommer beslutet olovligt sent.

4 kommentarer på “Sent beslut

  1. Jag kan tänka mig att det varit en hel del vånda för både deltagare och arrangörer. Borgmästaren hamnade verkligen ut för dilemmat att välja mellan pest och kolera.

    • Så är det nog! Det fanns måhända en förhoppning ännu i början av veckan att invånarna snabbt skulle återfå både vatten och el.

      Sen kan man ju undra om det till och med var ren taktik att blåsa av i sista stund. Pengarna som resenärerna lämnar efter sig under sin vistelse torde intressera under alla omständigheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s