2 kommentarer på “After run

 1. Ser onekligen njutbart ut det där. Fick ni god mat också?
  Synd att så många maratonlopp går på asfalt… jag är inte van att springa på asfalt så jag vet inte riktigt om jag vågar mig på det, fast en halvmaraton i Vasa lockar. Men om arrangörerna i Vasa behöver en amatörmanager som också kan delta i afterrun ska jag anmäla mig som frivillig!

  Hur kom det sig förrästen att det fanns en golfklubba på din födelsedagstårta, inte finns det väl nån golfbana i Sundom, eller spelar du golf?

  • Det var nog bra. En trevlig utsikt från nionde våningen på Crowne Plaza gjorde sitt till (annars så tillhandahöll just den nionde våningen vissa faciliteter som man sällan påträffar. Rekommenderas!).

   Så gott som alla lopp går på asfalt. Jag har alltid gillat asfalt som underlag. Där går det alltid lättast. All träning behöver ju inte ske på asfalt, så ett halvmaraton klarar du nog om du annars löper.

   Min manageruppgift hade inget med arrangörsskapet att göra. Jag bara hejade på min fru. Och det räckte för att få delta i ”efterfesten”. Säg bara till om du behöver en manager också. 😀

   Tackar som frågar om tårtan. Det var ingen födelsedagstårta. Det var mina systrar som överraskande uppvaktade mig när jag nu börjar ha arbetslivet (läs förvärvslivet) på ”sticko” och skall anpassa mig till ett nytt liv som pensionär. Och just golfklubban var ett rent tips inför framtiden. Ett tips som jag knappast kommer att ta till mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s