Vem sätter nivån?

900 m härifrån pågår byggandet med en trafikrondell. Projektet startade senaste höst och har fortgått oavbrutet hela denna sommar. Man kan inte annat än förundra sig över hur mycket resurser som tilldelats detta bygge. Slöseri eller inte, det är frågan.

Men jag klagar inte. Jag färdas dagligen genom rondellen och kan njuta av en fin design med massiva stensättningar. Dock väl medveten om att en billigare lösning skulle fungera precis lika bra trafikmässigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s