Gårdagen i repris

Dagen länk är avklarad. Det blev en repris på gårdagen. Det kom mycket nysnö under natten så spåren var lite lösa. Glidet var heller inte lika bra i dag. Och definitivt inte gubben. Men tre timmar på skidor är väl en bra avslutning på året.

Annars så hade jag inför säsongen planerat att skida Dolomitenlauf och Marcialonga. Men Marcialonga blev fulltecknat i ett tidigt skede och jag blev utan startnummer. I går kväll kom en liten överraskning från Norge. Jag blev erbjuden ett startnummer pga en annullering. Det kan man väl inte tacka nej till?

4 kommentarer på “Gårdagen i repris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s