Glädjen i fokus

Ultralöparen Rune Larsson höll en intressant och medryckande föreläsning i Kulturhuset i kväll. Den handlade inte enbart om löpning, utan också om hur man i övrigt kan uppnå sina mål i livet. Han framhöll att tron på det man gör är väldigt avgörande. Men framför allt att glädjen hela tiden skall finnas med. Rune Larsson gav inte mycket för disciplinerade träningsprogram, utan menade att det blott och enbart skall handla om njutbar träning. Först då orkar man träna tillräckligt mycket.

Rune Larsson har sprungit 230 000 km hittills i karriären. Endast en gång i livet har han dragits med en liten idrottsskada. Han har gjort 2:18 på maraton och satt flera svenska rekord på ultradistanser. Han har tagit sig med roddbåt över Atlanten och i sommar sprang han från Portugal hem till Trollhättan.

Intressant person den här Rune alltså. Läs mer på hans hemsida.

6 kommentarer på “Glädjen i fokus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s