Några bilder

från slutskedet av Storvalls rekordlopp kan ses här.

4 kommentarer på “Några bilder

  1. Fina bilder på trött men nöjd gosse! Tack för hjälpen. Ska föröka samla mig för att uppdatera egna bloggen.

    • Tack! Jag funderade nog lite på vilka bilder jag skall publicera. Jag är medveten om att bilderna knappast till någon del motsvarar det som du upplevde och kände just då. Men du får skylla dig själv lite, du såg alldeles för pigg och fräsch ut hela tiden. Jag valde nu att lite försköna den brutala verkligheten med lite vacker miljö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s