Imponerande Andreas!

Andreas Romar gjorde sitt livs störtlopp idag när han knep en femte plats i VM i Schladming. Helt obegripligt att någon härifrån plattlandet, och dessutom härifrån byn, kan bli så bra i störtlopp. I synnerhet när man ser hur stor den alpina sporten är ute i världen där de verkliga förutsättningarna finns.

Ingen tvekan om att entusiasterna och tränarna inom den alpina sektorn i vår skidklubb gör ett bra jobb. Dit torde hela familjen Romar kunna inkluderas. Grattis!

Andreas har fått sin skolning i Öjbergsbacken, hela 45 meter hög!

2 kommentarer på “Imponerande Andreas!

 1. Instämmer!
  En stor liten del i denna femteplats har även de ”pöllhuvun” som år ut och år in trott på hela idén…dvs att det går att satsa på utförsåkning fast man kommer från plattlandet…
  Pappa Jan-Erik, Tomas Brännkärr och inte minst VaSki:s mångårige ordförande Mikael Nylund för att nu nämna några av de som stått på Öjberget i ur & skur och sått frön i huvudena på den efterkommande generationen.
  Man lyfter ödmjukast på hatten även åt bakgrundskrafterna!

  • Du har säkert helt rätt. Man måste förmodligen vara aningen vrickad för att tro på något sådant. Jag har ju sett gänget när vi gubbar hållit vår måndagsträning.

   Jag sällar mig till skaran som lyfter på hatten. Ödmjukt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s