Kom igen nu bagare!

Andra deltävlingen i Ski Classics skidas i morgon. Det är långloppet Marcialonga i Italien. Första deltävlingen Jizerská Padesátka i Tjeckien kom att helt domineras av åkarna i Team Xtra Personell. Inte minst tack vare böderna Aukland.

Jag skulle tro att Team United Bakeries har slickat såren färdigt nu efter Jizerská och kommer taggade till Marcialonga. Där kommer det att bli stakåkning för hela slanten. Av bagarna är det måhända Jörgen Brink som skall tillskrivas den största chansen. Den grymma backen på slutet kommer att avgöra. Vem har tricepsen i bästa skick just där? Skall vi tippa en Jörgen som segrare? Aukland i så fall. Intessant blir det i vilket fall som helst. Och hur fort kommer motionären Per Elofsson att åka?

Sveriges TV4 visar ett sammandrag kl 11:10 finsk tid.

Loppet startar kl 09:15 finsk tid. Över nätet kan loppet ses direkt på adressen:
http://www.swixskiclassics.com/livecenter/live-center-marcialonga-2013

ps. Ustream verkade ha tekniska problem, åkarna hade åkt i två timmar innan jag fick bilder. ds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s