Bäst hittills!

Att ha ett jobb att gå till är något man har orsak att vara tacksam över. Och att vara pensionär är nog minst lika bra.

Men att vara pensionär och dessutom ha möjligheten att gå till jobbet när andan faller på är ju helt suveränt. Bäst hittills!

2 kommentarer på “Bäst hittills!

  1. Jag tycker också att jag fått ställt det rätt så passligt med ca 10 h ( 7 h i gymnastiksalen och ca 3 h skrivbordsarbete med resultatlistor o.dyl) jobb med idrottsklubbtimmar. Från mitten av februari till slutet av mars har jag dock ställt åt mig 6 veckors skidlov. Det ser jag fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s