Inomhussäsongen öppnad

Nu har jag öppnat inomhussäsongen. Jag stakade en knapp timme i Botniahallen. Mer än så orkade jag inte, tyvärr.

Jag har öppnat botniahallsäsongen åtskilliga gånger under åren. Men det har oftast stannat vid öppnandet. Det har visat sig omöjligt för mig att få till någon kontinuitet. Hallen erbjuder de facto ypperliga möjligheter. Men det förutsätter givetvis att hallen håller öppet.

I år skall jag försöka bättra mig, igen. Men som vanligt när jag väl kommit igång, så håller hallen stängt. Stängd är den alla helger under hösten och dessutom hela nästa vecka. I november är det ännu sämre. Av 30 dagar är hallen öppen endast 12 dagar. Sorgligt!

4 kommentarer på “Inomhussäsongen öppnad

  1. Hej! Den 2 oktober var jag första gången i Botniahallen. Har väl varit där 5 gånger. De två senaste passen har jag varit på Björkövägen då det för en gångs skull inte har blåst så hårt. Det är nog synd att man inte kan utnyttja Botniahallen mera i november och början av december.

    • Då är du riktigt bra på gång hör jag.

      Jag gillar inte rullskidåkning egentligen. Därför vill den inte bli av. Men Botnaihallen erbjuder bättre underlag än asfaltvägarna. Jag tycker mattan är skonsammare åt armar och axlar. Asfalten börjar också bli lömsk denhär årstiden med alla våta löv som inte riktigt orkar torka upp. Men att motionera utomhus är nog mitt första val rent generellt.

      Öppethållningen är nog ett kapitel för sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s