Fridfull årstid

Det har inte blivit många turer till sommarstugan ute på holmen i sommar. I ”loggboken” finns endast tre anteckningar, från pingst, midsommar och villaavslutning. Om ytterligare två oantecknade besök räknas in stannar saldot på ynka fem gånger. Eller sex efter dagens besök. Hur som helst, olovligt skralt.

Idag städade jag undan och gjorde i ordning för vintern. Jag noterade samma sak som tidigare, hösten är en fin och trivsam tid ute i skärgården. I synnerhet när det är soligt och vindstilla som det var idag. Nästa år skall jag tillbringa mer tid där ute. Både sommar och höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s