Maskrosor

kunde lika gärna heta massrosor. Det är bara att konstatera att det blev ett maskrosår igen. De kommer tätt nu.

2 kommentarer på “Maskrosor

  1. De är vackra där de blommar,bara det inte är i trädgården.Jag har försökt hålla efter dem i gräsmattan med en maskrosuppdragare,men det är nog ett evighetsprojekt.Får du upp en står dig tusen åter!

    • Nog har jag under åren satt mycket tid till att gå med maskrosjärnet i gräsmattan. För ett par år sen gav jag helt upp. Nästa steg är att vända upp och ner på hela gräsmattan, i höst eller nästa vår. Få se om det blir av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s