Det osannolika

Jag vann på lotteri! Osannolikt nog låg en lotterivinst i postlådan i dag. Det var en kokbok, utlottad av Småländska Spel.

Orsaken varför jag nu plötsligt vann ligger troligvis i min nya taktik, nämligen att spela via ombud. Någon annan förklaring kommer jag inte på. Lyckosamt i vilket fall som helst.

Nu hoppas jag att allting gått rätt till vid dragningen. Jag lägger för säkerhets skull boken på hyllan tillsvidare, ända tills besvärstiden gått ut. Men efter det blir det nog gryta av.

Tacksamhetens tankar går nu till Småländska Spel och förståss till mitt ypperliga ombud.

6 kommentarer på “Det osannolika

  1. Jag brukar då och då försöka föreställa mig hur det skulle kännas de första sekunderna efter att jag fått klart att jag vunnit 7 rätt på Lotto. Jag har föreställt mig att det skulle vara en väldigt befriande känsla. Hur upplevde du det nu?

    • Att bli positivt överraskad är alltid roligt, vad det än handlar om.

      Hur det är att vinna på lotto vet jag inte. Det har jag aldrig gjort och kommer heller aldrig att göra, för jag spelar inte. Ärligt sagt tror jag inte att jag skulle kunna glädja mig speciellt mycket åt en lottovinst. Fast det går kanske att öva upp? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s