Att förstå kroppen

är inte alltid det lättaste. Fast det vill man ju så gärna kunna. Och mycket kan man lära sig. Men att bli helt klok på denna komplicerde skapelse är väl knappast någon förunnad.

Om jag reser söderut och hastigt exponerar mig för söderns sol är det lätt hänt att jag bränner mig. Men av erfarenhet vet jag ungefär hur mycket sol jag tål och med hjälp av sololja brukar jag vanligtvis lyckas rädda skinnet. Men trots att jag inte bränner mig reagerar kroppen på sitt speciella sätt. Jag brukar få utslag. Och av alla ställen, på vristerna!

Vad kroppen vill berätta med detta har jag ännu inte lyckats klura ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s