Otur igen

När en förarlös bil börjar rulla på en parkering i Nådendal, varför träffar den då just vår bil och skråmar hela frampartiet? Jag begriper inte.

 

 

16 kommentarer på “Otur igen

 1. Nu får du nog bara låsa in dig där hemma, men kolla så att du inte sitter för nära väggklockan eller TV:n. Du är tydligen i blickpunkten just nu. Alla vill träffa dig. 😉

 2. Man brukar säga tredje gången gillt,
  hoppas det slutar nu med ”dessa” små blessyrer, bara plåte , men harmt entå föståss 😦

  • Jo nu får man gå och vänta på tredje smällen. Det intressanta är ju om den är stor eller liten. 🙂

   Annars grämer jag mig inte alls över lite skrynklad plåt och skråmor. Verksan blir ju så glad. Jag får ju känna mig lite nyttig faktiskt som hämtade hem lite jobb från Södra Finland.

 3. Nåt svar som skulle klargöra händelsen kan jag tyvärr inte komma med, men finner det rätt fascinerande att det skett 2st sakskador utan till synes mänskligt uppsåt. Annars är jag förespråkare för en förändring mot försäkring av förare och passagerare istället för bilarna, men måste medge att det i detta fall skulle ha gjort saken mer komplicerat att lösa.. En olycka är en olycka och det rår ingen över, men vid uppsåtlig skada borde det enligt mig utgå nån form av ersättning för det byråkratiska och praktiska besväret det orsakar också. Hoppas ni fick tag på ägaren till den förarlösa bilen och att den tog på sig skadan så att ni får den ersatt av dennes förhoppningsvis inhemska försäkringsbolag och inte behöver betala ur egen ficka.

  • Intressant att du har noterat det intressanta. De båda händelserna alltså.

   Själv har jag inte funderat på försäkringssystemet, så jag har ingen synpunkt på det just nu. I ett hektiskt tempo när alla har bråttom vidare innebär den här typen av händelser alltid störningar. Den här gången hade vi tack och lov god tid på oss, så allting löste sig på bästa sätt. Det tog ett och ett halvt dygn innan vi fick tillfälle att träffas, men vi hade flera telefonkontakter innan dess.

   Jag är ju ändå lite tillfreds över att jag fick nöjet att trösta den olyckliga unga damen.

 4. Du är rätt produktiv. Inte nog med att du tog hit arbete så bidrog du också till att lära den unga damen handbromsens funktion 😉

  • Tack för den uppmuntrande kommentaren!

   Jag funderade lite över om jag borde ha hållit ett litet förmaningstal. Jag lät dock bli. Vad jag i så fall skulle ha sagt är att man skall vara aningen försiktig med att besöka IKEA. Åtminstone skall man se till att handbromsen går att dra ända upp trots stora och tunga ikeapaket. Men det sa jag inte. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s