Vackra kurvor

Jag gillar vackra kurvor i allmänhet. Kurvan på bilden är symmetrisk och fin. Ändå  gillar jag den inte. Största felet är att den ligger för lågt på skalan. Utlovad temperatur inför veckoslutet i Otepää inbjuder inte till skidåkning. Åtminstone inte 63 km med nummerlapp på.

Helt klart en felsatsning från min sida. Igen!

2 kommentarer på “Vackra kurvor

 1. Hej BG!
  En fantastisk resebeskrivning Oberammergau/Davos/Le Brassus. Vi är ödmjuka och tacksamma att vi har fått vara med och uppleva allt detta som Du beskriver inklusive loppen! Därtill har vi haft fantastiskt trevliga medresenärer. Tack!
  I Borlänge hade vi i morse -27,1 grad. Vi kommer att med intresse följa loppet imorgon och hoppas innerligt att temperaturen går mot det varmare hållet. Troligen kommer Du att ha en gradskillnad på minst 30 grader från den ena söndagen till den andra. Vi hade ju mellan +10 och +15 vid målet för La Transjurassienne. Lycka till!

  • Tack så mycket! Orden värmer gott i kölden. Ödmjukhet och tacksamhet kan inte nog betonas i dessa sammanhang.

   Jasså ni har fått en släng av kylan också. Hos oss har den hållit i sig sen vi kom hem. Och här i Estland blev det bara värre. En riktigt dålig idé att åka hit.

   Jag kommer att bylta på mig allt jag har med mig. Om jag kan röra mig sen är en annan fråga. Det får bli en söndagsutflykt. Det utlovas ca -25 på morgonen, men temperaturen stiger sannolikt till ca -15 på dan.

   Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s