Vasaloppet tufft?

När vi så ofta gnäller över både spår och utrustning kan det vara nyttigt att bli påminda om hur det var förr. Vi som åker i preparerade spår på glasfiberskidor, har fina vallor, bra kläder och dessutom åker buss till start borde inte ha så mycket att gnälla över. Åtminstone inte i jämförelse med hur det var tidigare.

Reportaget i går av Jens Lind var strålande. Här ser vi de riktigt tuffa gossarna. Kolla in StoppTid här!

2 kommentarer på “Vasaloppet tufft?

  1. Det var en bra film du fått tag på med riktiga trällaggar under fötterna. Första året jag åkte var 1972 och då åkte vi på träskidor och efter 19 åkta lopp 1993 var det dags att lägga skidorna på hyllan.

    • Jag gillar reportaget. Ett riktigt mästerverk.Gratulerar till en riktigt imponerande vasaloppsserie! Om det verkligen var dags att lägga skidorna på hyllan, ja, det vet ju Du bäst.Själv har jag åkt endast åtta gånger och håller paus för tillfället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s