Övningen fortsätter på egen ped.

Jag fick min nya cykel idag. Mot kvällen vågade jag mig på en liten provtur. Tripmätaren stannade på 39,6 km. Jag har ju inte så mycket att jämföra med, men första intrycket är i alla fall klart positivt.

Termometern visade endast 4 grader och nordanvinden blåste snålt. Inte så konstigt kanske att jag frös om fötterna.

Några större framsteg kan jag tyvärr ännu inte rapportera, men som sagt, övningarna fortsätter.

12 kommentarer på “Övningen fortsätter på egen ped.

 1. Det var nog ingen liten provtur. Och så gick det undan för dig kan jag tänka mig. Ytteresse-Jakobstad tur-retur. 1.5 ska jag börja cykla regelbundet har jag bestämt. Men får jag 5 km/dag så jag nöjd eller i medeltal 5 km/dag under en månads tid.

  • Idén om att cykla genom Europa dök faktiskt upp vid kaffebordet på jobbet i förrgår. Nu skall jag bara kolla med Guinness Rekordbok om jag har chans att bli den första som cyklar genom Europa stående.

 2. O-ouh!..jag som just tänkte påstå att det nog låter mycket klokare(mänskligare)att cykla 40 km som att SPRINGA!Tävlingsinstinkten ger int sej,sidu..Kämpa på du bara och Lycka till!
  Ps!Tack annars för inspitrationen,det har blivit cyklat för mig me´ 🙂
  Bakfickan

  • Håller nog med, det är mänskligare att cykla 40 km än att springa. Åtminstone efter att man har tränat båda grenarna. Fast tävlingsinstinkt finns det nog rätt lite av. Men inspirationen bjuder jag så gärna på. 🙂

 3. Du har nog fel på din tripmätare min visade 40,4 km, cyklade samma länk i går. Men jag tar kanske lite större kurvor och ginar inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s