Mycket snö ännu!

Om en stund åker vi hemåt. Då blir åtminstone en stuga ledig.

Det är mest snö i år i april jämfört med de 10 senaste åren i Lappland. Det kommer att vara skidföre här flera veckor ännu.

Vi lämnar bildbevis på att vi inte tog snön med oss.

4 kommentarer på “Mycket snö ännu!

 1. Ni verkar haft en fin lapplandsresa. Brukar du vara dit även på sommaren/hösten? Var själv till Abisko och vandrade lite, för ett par år sen på sommaren. Jättefint där vid Torne träsk.

  • Jo tack, resan var nog bra. Man åker ju då man har ledigheten inprickad, och därmed blir det alltid lite lotteri med vädret. Men vi hade hyfsat bra väder.

   Jag har varit i Levi under ruskamaratonveckoslutet 10 år i följd. Det är andra veckoslutet i september. Det är aningen tidigt med tanke på ruskan. Vanligtvis infaller den lite senare. Ruskan varierar också en del från år till år.

   Själv har jag aldrig varit i Abisko eller ens i närheten. Jag har inte riktigt fallit för detdär att vandra med packning. Men jag skulle gärna se och uppleva naturen där, för jag vet att den är fin. Samma storslagenhet finns inte t.ex i Levi-Ylläs området.

 2. Jag bodde i husbil och gjorde bara dagsvandringar med termos och smörgåsar i ryggsäcken. Men fick känningar av långvandringslust. Naturen är verkligen storslagen där, helt annorlunda än i finska lappland. Det kanske inte syns så bra på bilderna, verkligheten brukar vara bättre.
  Bildex: http://www.aake.se/

  • Dagsvandringar passar nog mig bäst. Jag är lite för bekväm för tältandet. Fast man vet ju aldrig när det blir av. Det var verkligt fina bilder. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s