Lucky Strike Mama

Lucky Strike Mama, så kallar Wentus Blues Band sin nya skiva. Det är skivrelease i dag med en spelning på hemmaplan. Bandet har promotat skivan med några konserter redan innan, och i går spelade de på Ritz i Vasa.

Knappast behövde någon gå besviken hem. Detta samspelta gäng bjuder alltid på musikaliska upplevelser med bra publikkontakt. Bandet firar annars 30 års jubileum i år.

Här några bilder från Ritz.

2 kommentarer på “Lucky Strike Mama

  1. Om man bara hade haft möjlighet att närvara vid någon av deras konserter den senaste tiden. Har varit bluesvän sedan urminnes tider, och även kunnat höra det legendariska Blues Brother Band live i Järvenpää för länge sedan. De var musiker av toppklass.

    • Passa på i sommar när de har 30 års kalas vid Villa skola. Det är den 5-6 augusti. Många duktiga artister uppträder. Eller vad sägs om Duke Robillard, Sven Zetterberg, Louise Hoffsten, J. Karjalainen, Eero Raittinen, Lazy Lester m.fl. m.fl.

      Köp biljett nu genast på lipputoimisto.fi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s