Ivar gillas av fotbollsfolket

På julafton tog jag en bild av vår hund Ivar iklädd Manchester United-luva. Vår pojke skickade in bilden till klubben. Tydligen föll bilden klubbens instagramadministratör på läppen för ManU lade ut bilden på Instagram i går kväll.

På mindre än ett dygn har bilden nu över 140 000 gillanden och över 750 kommentarer. Man får sig ett gott skratt när man läser kommentarerna. Fansen är frustrerad över tränaren Louis van Gaal och vill se Ivar som ManU:s nya tränare, medan andra skulle sätta in honom i startelvan som anfallare. ”Sämre än Wayne Rooney kan han inte vara”, tyckte någon.

Med över 140 000 likes torde Ivar ligga bra till när nästa Årets Österbottning skall utses.

Ivar på ManU:s Instagram

Ivar på ManU:s Instagram

6 kommentarer på “Ivar gillas av fotbollsfolket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s