Tvingad

Dagen tillbringades på jobbet som omväxling. Jag blev nämligen tvungen att ta emot en ny jobbdator. Länge har jag spjärnat emot, men fick vika ner mig till slut. Gamla människor hanteras precis lika hårdhänt som yngre nu för tiden. Leasingkontraktet för gamla datorn lyckades jag förlänga några gånger, men när Microsoft inte längre stöder Windows XP ansåg arbetsgivaren att nu är det dags.

Nåjaa, nu skall jag ju inte klaga så väldigt högt. Tack vare duktiga och hjälpsamma arbetskamrater lyckades datorbytet över all förväntan. Jag inbillar mig att jag fick alla filer flyttade, programmen installerade och de viktigaste inställningarna gjorda. Nu blir det att tuta och köra Windows 7.

Dator01140414

Image by iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s