Gårdagen i repris

Dagen blev en kopia av gårdagen, åtminstone vad skidåkningen beträffar. Med två undantag dock. Dels gick dagens länk i ultrarapid eftersom kroppen var något seg efter gårdagens tur. Och dels frös jag om fingrarna i början.

Efter fyra kilometers skidåkning frös jag om fingrarna såpass att jag var tvungen att vika in på Draivi. Efter att att jag fått fingrarna upptinade fortsatte jag och hade sen inga problem.

Varför jag frös vet jag inte riktigt. Att fingrarna är mitt stora problem när det blir kallt är inget nytt. Men nu var jag klädd precis lika som i går. Till saken hör att jag inför resan köpte lill Sports Overstrap. Efter gårdagens länk var jag väldigt nöjd med handskarna. Det är jag i princip också efter dagens länk, om än något konfunderad över frysandet i början.

Overstrapen kommer utanpå stavens rem. Något pracko att klä på men å andra sidan behöver inte remmens längd omjusteras.

Med lill Sports Overstrap lämnar remmen innanför.

Med lill Sports Overstrap lämnar remmen innanför handsken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s