Hundkojan klar

Byggprojektet som sysselsatt de senaste dagarna blev klart idag. Byggnaden nådde åshöjd så pass snabbt att jag inte ens hann ordna med taklagsfest. Nu blir det inflyttnings- och taklagsfest på samma gång.

Jag valde en modell med lite växanmån. Men nu när den är klar ser den faktiskt aningen stor ut, med tanke på att Ivar är så gott som fullvuxen. Så jag utesluter inte en alternativ användning.

Lada01241013

6 kommentarer på “Hundkojan klar

    • Tja, det kunde ju vara ett stall för snöskotern. Men eftersom jag inte har någon snöskoter och knappast kommer att skaffa någon så får det bli något annat. Anskaffningen föranleddes av att onödigt många cyklar står ute för tillfället. Den nya ladan som är av ”rakoseinämalli” är ju speciellt bra lämpad som vedlider. Så kanske veden får flytta in i ladan och cyklarna in i gamla vedlidret. Men det ännu lite öppet. 🙂

    • En utmärkt ide! Tack för den! Jag skall tipsa Ivar. Det kan vara nyttigt för honom. Han är inte speciellt intresserad att byta om han kommit över något. Med risk för ett riktigt benbrytarparty!! 😀

      Hälsningar från Viking Grace.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s