Höststädning

Jag städade undan och stängde för vintern på sommarstugan idag. Och som vanligt innebar den sysslan en känsla av vemod. Egentligen borde det inte finnas anledning alls, eftersom sommarparadiset inte blev speciellt mycket utnyttjat i år heller.

Analysen av sommaren aktiviteter vet berätta att inte en enda gasflaska behövde bytas. Ett litet uppsving kan ändå noteras när jag jämför med fjolåret. Jag tankade i alla fall båten en gång under säsongen.

Men nästa år skall det bli ändring! Kanske.

Nu står också båten på sitt vanliga ställe. På gräsmattan alltså.

Annars så var valpen extra busig idag. Bland annat så for han i väg med kameran som jag hade på bryggan. När jag hittade honom i skogsbacken visade det sig att kameran sist och slutligen inte intresserade så mycket. Han hade plockat ut kameran och ägnade sig helt och hållet åt läderhöljet.

Ett mindre flyttlass på väg hem

Ett mindre flyttlass på väg hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s