Uppförsbacken tar inte slut

Ivars uppförsbacke vill inte ge sig. Halsen krånglar fortsättningsvis och ingen vet den exakta orsaken. Abscesser bildas kontinuerligt och spricker vartefter.

Idag var det åter dags för ett besök på kliniken i Nurmo. Enligt veterinären ser tungan ytterst komplicerad ut nere i svalget. Genom ett kiruriskt ingrepp tog han bort en böld från tungan. Ett vävnadsprov skickades bort för ytterligare analys.

Samtidigt sattes en drän i abscessen på halsen. Hur länge den får sitta kvar återstår att se. En skyddstratt var fullständigt omöjlig att få på. Resultatet av alla ingreppen börjar få traumatiska följder.

Dran01190813

Drän på Ivars hals för att tömma abscessen på vätska

2 kommentarer på “Uppförsbacken tar inte slut

  1. Oj oj stackars lilla Ivar vilken jobbig start han fick, förstår att han inte längre uppskattar veterinärbesöken så ofta som de varit. Vi ska hoppas att det reder upp sig med tungan och halsen så att både han och ni får njuta av tillvaron : )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s