Vita vidder och blå himmel

Det är näst intill obegripligt hur det fina vintervädret bara fortsätter. Och inte bara vädret. Skidföret är bästa tänkbara ute på isarna just nu. Ett lagom tjockt och hårt snötäcke gör det möjligt att färdas var som helst.

Dagens aktivitet startade från Sandö och det blev en utfärd till Sommarösund, tur retur. I ett lagom lugnt tempo med tillräckligt många pauser. Eftersom det rykte ur skorstenen vid T-L:s villa i Sommarösund vek vi in. T-L var snabb med att sätta på kaffe, så där hade vi vår första kaffepaus. Samtidigt passade vi på och gjorde en snabbinspektion av bastubygget. Vår andra kaffepaus tog vi vid Jannes Saloon på hemvägen.

Det blev en verklig kvalitetsdag. Varmt i solen och ingen vind som störde. Skidturen skall nog klassas som en av de bästa någonsin. Fantastiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s