Morgonlänk i Tokyo

Det är dåligt med skidföret här i Tokyo. Så när några morgonpigga och energiska skidåkare drog ut på en tidig joggingtur valde jag att haka på. Jag har inte löpt på länge på grund av mitt sjuka knä men lite lätt jogging skulle jag väl tåla. Ett varv runt kejsarpalatset var det tänkt.

Men det blev ingen jogging, det blev rena hårdkörningen. Efter två kilometer vände jag. Jag var helt slut. Jörgen Mårtensson har visst spring i benen ännu. Det var han som drog upp tempot. Fast Jörgen godkännde inget, han skyllde på Walter. Till och med Mannen av Solskensfolket flämtade när han kom tillbaka. Han svettades länge här på sängkanten innan han kvicknade till.

En skön tur blev det i alla fall. Lagom kort. Luften kändes överraskande frisk och bra i 12-miljonersstaden. Och det var många andra som också var på länk.

Tokyo01050213

Foto: Olav

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s