Mycket oväsen i natten

Till vilken nytta?

6 kommentarer på “Mycket oväsen i natten

  1. Jag klarar mig också bra utan nåt skjutande och smällande. Men människor är olika och har olika intressen, behov och nöjen.

  2. Vi är olika så är det.Hos oss var det inget fyrverkeri med tanke på våra hundar, den ena bara 9 veckor.Men om det skall smällas så önskar jag folk skulle hålla sig till de tider som gäller.Jag var ute med hundarna kl 16.30 just för att slippa raketer och smällare men se det gjorde jag inte!! Det är det jag ogillar!!

    • Själv köper jag inte raketer, och jag behöver inte heller se andras. Men var och en skall ju köpa och skjuta efter eget behov.

      Det tråkiga är ju oljudet som framför allt djuren lider av. Vår hund har varit olycklig otaliga gånger. Nu är han döv så det spelar en mindre roll för hans del. Men han känner av skjutandet och man märker att han har dåliga minnen.

      Och tiderna fungerar ju inte alls. Antingen skjuts det i barnsligt oförstånd eller i över förfriskat tillstånd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s