Skördade morötterna

Tog upp morötterna idag. Jo, jag vet att det är fegt. Självklart skulle de må mycket bättre i landet. Men någon hotade med att det kanske blir kallare. Och man vet ju inte i dessa tider. Jag har ju aldrig haft de riktigt goda nerverna.

Skörden var nu inte så mycket att hurra för. Jag skulle knappast överleva som morotsodlare. Men vi fick så vi klarar oss en stund framöver. Om de bara står sig.

När jag betraktade skörden upplevde jag att det här ändå var MINA morötter. Det var nog något med utseendet tror jag.

4 kommentarer på “Skördade morötterna

  1. Det var just för att morötterna såg ut sådär som jag slutade odla för ettantal år sen.De hade också en tendens att lämna i landet. Jag minns ett år när vi tog upp de sista på självständighetsdagen.Det året regnade julen bort och barnen var ute och lekte i sandlådan på juldagen.

    • Alla såg inte ut så där, men onödigt många fick det där formatet. Vi har haft landet i träda i många år. Till nästa år skall jag förbättra jorden lite. Tror att sand skulle göra gott i leran.

      Det är nog ingen brådska att skörda morötter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s