Missar inte desserten

Det skulle ha funnits goda möjligheter till ändrade matvanor för vår del under den gångna veckan. Men vi har inte trillat dit. Utom på en punkt. Desserten har vi inte missat! Det turkiska efterrättsbordet kan man inte tacka nej till. Det skulle vara rena dumheten.

4 kommentarer på “Missar inte desserten

    • Nej, det har vi inte! Det skulle ju vara ett amatörmässigt misstag att förstöra glädjen med en våg. 🙂

      Men vi var disciplinerade vågar jag påstå. Vi åt tre måltider, frukost, lunch och middag. Ingenting däremellan. Trots rikligt utbud höll vi oss till ungefär samma kost och samma mängder som hemma. Endast vinet och desserten for på pluskontot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s