Tjugo på dussinet

Otaliga är de utländska orkestrar som underhåller resenärerna på sverigebåtarna. Och inget ont i det, de brukar kunna sin sak. Ju fler utländska orkestrar, desto mindre humppa. Ju mindre humppa desto bättre livskvalitet kan man väl säga.

På Silja Serenade uppträdde en bulgarisk orkester som kallar sig Indigga band. De spelade främst pop, disco, latino och rock, en mångsidig repertoar alltså. Och som de spelade! Sjöng otroligt bra och roterade dessutom mellan intrumenten. Man kunde gott ha åkt en vecka fram och tillbaka bara för att höra dem spela.

Indigga band verkar inte vara speciellt mycket mediaexponerat, så några bra videor hittade jag inte. Här dock ett smakprov med två stycken latinos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s