Mina tillgångar

Jag uppskattar möjlighten att kunna åka skidor hemifrån. Utan att behöva köra bil en endaste meter. Elljusspåret vid Ämmänmäki erbjuder den möjligheten. Det ligger på bekvämt avstånd och har varit i hyfsat skick den senaste tiden.

Också spåren i Molnträskterrängen är skidbara. Jag testade dessa för första gången denna vinter när jag tog en tur via Pilvimaja i dag.

Detta är några av mina tillgångar just nu.

Bilden är från Ämmänmäki.

4 kommentarer på “Mina tillgångar

    • Din fråga är säkert berättigad. Och jag ber om ursäkt om mitt språkbruk är störande.

      Jag använder Ämmänmäki av den anledningen att det är det enda namn på stället som jag någonsin hört. Jag gissar att så är fallet även för de eventuella läsare som kan tänkas använda motionsspåret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s