Återhämtning

Inte så mycket skidåkning för mig idag, det är ju vilodag. Men en återhämtande länk på 20 km till Taivaanvalkeat blev det i alla fall. Det var veckans finaste dag hittills, -några minusgrader, sol och ingen vind.

Taivaanvalkeat01020409

Pausade vid Luvattumaa. Där drog terassen och monotanssit idag.

Luvattumaa01020409

10 kommentarer på “Återhämtning

  1. har du alls tid att jobba…du har rest mera senaste år än vad jag rest på 10 år… du verkar att vara väldigt priveligerad…och jo jag är liite avundsjuk…

    • Jag håller helt med, jag är priviligerad.Jag är ingen karriärmänniska med några som helst ambitioner. Tvärtom så är jag kritisk till de hårda kraven som som ställs på människorna idag. Men jag jobbar nog, fast mindre än tidigare. För tillfället har jag ett regelbundet nio till fem jobb. Resandet sker i huvudsak inom ramarna för årssemestern som alla har rätt till.Att mitt resande varit ovanligt intensivt på senare tid beror på flera saker. En delorsak är den privata ”studie” som jag håller på med för tillfället.Bloggen speglar ju inte på något sätt hela mitt liv. Skrivandet är avsiktligen begränsat till fritiden, hobbyn och eventuella andra ljusglimtar i livet. Min målsättning har varit att inte förarga eller irritera. Kanske dags att avsluta bloggen.

  2. Nej, nej, vi sluta för allt i världen inte att blogga. De flesta av oss har ju inte möjlighet att resa och därför tycker jag det är roligt att se finfina bilder från olika platser världen över, fortsätt med det. Och skit i avundsjuka människor, det man verkligen VILL tar man sig tid och råd till…

  3. Du ska nu inte ta det på det sättet.Kommentaren ovanför var ju positiv!att du har ett intressant liv menade den personen säkert.Hur har du det med självförtroendet som tar åt dej sådär fort?

    • Ingen fara! Eller, jo, självförtroendet kunde ju alltid vara bättre. ;-)Svaret var kanske lite illa formulerat. Men jag blir ibland bara lite fundersam om hur klokt det är att skriva så ensidigt på bloggen som jag gör./Yst vast nimim. ”Monessa liemessä keitetty”

  4. Du ska aldrig sluta blogga,så de så….Denna blogg har de finaste bilderna,för den som älskar vintern 😉 Roligt att se att det fins möjligheter att resa om man bara prioriterar sakerna å livet på visst sätt…alla gör vi det på vårt vis! 🙂

  5. Nej, tror ingen som skriver att de är liite avundsjuk är det på riktigt. Jag har skrivit det åt mng utan att för denskull mena det, troligen åt dig flera gng gällande NY resan, likaså åt Globe och kanske åt Krister oxå. De som är avundsjuka mår nog så dåligt att de diagnotiserar sig inte själva. Fortsätt du, jag gillar bloggar som gör annat än handarbetar och bantar. (troligen lider jag av mindervär.komplex)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s