Årets Vasalopp

blev ingen höjdare. Visserligen kom jag i mål men resan blev aningen jobbig. Om jag fritt får välja så föredrar jag vackert väder, minusgrader, hårda spår och välfungerande skidor. Inga av önskemålen uppfylldes igår. Det blev varmare än det som utlovats, därför höll inte spåren. Vallningen tar jag dock på eget konto. Jag körde envist med burkvalla när det egentligen var klisterföre.

Hur det verkligen gick i loppet får man kanske bäst reda på om man efter målgång ringer hem och frågar. Arrangörens resultatservice på nätet ( http://www.vasaloppet.se ) är verkligen påkostad. Den individuella åkprofilen säger det mesta. För några år sen ringde man hem och berättade hur det gick. Numera ringer man hem och frågar hur det gick.

På minussidan noteras ytterligare att jag förlorade åt min lillasyster riktigt ordentligt. Det var första gången men säkert inte sista. Grattis Camilla!

Skönt att vara hemma igen. Jag har sovit gott hela natten i egen säng.

2 kommentarer på “Årets Vasalopp

  • Med risk för att jag gör dig besviken så meddelar jag en av mina principer, nämligen att jag inte svarar på kedjebrev.

   Att lista några saker om mig själv innebär knappast några problem. De kommer här med en gång.

   1) Jag är lat, men kan inte sitta stilla.

   2) Jag har varit gift med samma fina kvinna i 30 år.

   3) Jag har kört lastbil i Stockholm i två repriser på 70-talet, utan lastbilskort.

   4) Jag dricker inte öl

   5) Jag har sprungit 64 maratonlopp

   6) Jag lyssnar på finsk musik mellan varven. ”Badding”, Agents, Kari Tapio, Jean S m.fl är gångbara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s