Skor, ett gångbart tema på bloggen.

Jag fick ett litet problem igår efter träningslänken. Jag upptäckte att ena skidskon gått sönder. Det hände vid sämsta möjliga tillfälle, nästan. Till helgen behövs skorna, och helst hela. Allt annat i utrustningsväg har jag dubbelt av, tvådubbelt, tredubbellt eller ännu mer, men jag har bara ETT par klassiska skidskor. Vilken fatalitet!

Men det finns ju nya i affärerna tycker ni väl. Visst, men jag inser risken och dumdristigheten i att inviga nya skor på en 90 km lång tur. Jag tillåter inte att blåsor och skavsår skall få förstöra nöjet.
Därför förde jag mina skor till skomakaren idag. -Det fixar vi lätt, sa han.

4 kommentarer på “Skor, ett gångbart tema på bloggen.

  • Tack! Jag har haft liknande idéer själv, vid ett flertal tillfällen. Jag menar att köra hårt. Av nån anledning så har det aldrig blivit av. Jag förstår inte riktigt varför. Jag är rädd att det inte blir av nu heller.

 1. ..somliga går med trasiga skor…Hur hinner du allt?Skidar,bloggar,jobbar?…Härligt om du är positiv!
  L som i Lotto?

  • Jag hinner inte med ALLT! Faktum är att jag inte hinner med just någonting. Men det grämer inte, för jag har inte ambitionen att hinna. Jag får ändå inte världen färdig.

   Bloggandet har kanske fått för mycket tid, men det blir väl lätt så för en nybörjare. Det jämnar sig i längden.

   Försöker åtminstone att vara positiv. Nej, inte Lotto!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s