Ett stort TACK

till tävlingsarrangören Syster Skweed för tävlingen, titeln och priset. Det var ju i slutet av förra veckan som jag vann en synnerligen åtråvärd titel på Syster Skweeds blogg. Idag, lite efter att Martin Scorsese tagit storslam på Oscargalan fick också jag mitt pris. Jag är inte van att vinna varken pris eller stora titlar så det var givetvis en stor händelse.
Jag vill tacka alla som stöttat mig på vägen, jag nämner inga namn med risk för att glömma någon. Jo ett, Syster Skweed, TACK!

En kommentar på “Ett stort TACK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s