Straffades tvärt

När jag köpte korrugerad takplast för ett tag sen gjorde jag ett undantag från mina grundprinciper. Jag gick till ett lågprisvaruhus.

Jag hann inte ens få upp skivorna på taket innan de skrynklade och tappade formen i solskenet. Att det sen visade sig bero på en felhantering från min sida spelar mindre roll. Huvudbudskapet står ändå klart: Att köpa billigt blir dyrt!

Att skivorna skrynklade i solskenet är sist och slutligen inte så konstigt. Det blev verkligen hett under skivorna. När jag för ett ögonblick lade dem på marken för kapning så brändes gräsmattan. Det finns mycket energi i solen! Så detta får nog ses som en solskenshistoria.

Tak01280814

Den korrugerade plasten tappade formen i solskenet

Gräset brändes under de korrugerade plastskivorna

Gräset brändes under plastskivorna

14 kommentarer på “Straffades tvärt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s